Vergaderzalen Wetteren

Actief in Wetteren? Aalst Meeting Center is dé place to be voor al uw vergaderingen

 

Houdt u binnenkort een belangrijke vergadering, seminarie of ander evenement en bent u op zoek naar vergaderzalen. Wetteren is uw vertrouwde omgeving? Aalst Meeting Center is gelegen op een centrale locatie en vlot te bereiken via de E40. Al onze zalen bevinden zich in het Keizershof Hotel****.

 

Het nieuwe vergaderen

 

Aalst Meeting Center regelt het allemaal voor u. Aan de hand van uw richtlijnen gaan wij met de nodige stijl en professionalisme aan de slag om uw vergadering, seminarie of evenement te organiseren. Wij bereiden de vergaderzalen voor van de stoelenopstelling tot de technische uitrusting. Ook hierbij wordt rekening gehouden met uw wensen en voorkeuren. Naast vergaderen kunt u ook ruim gebruikmaken van onze receptie en cateringdiensten. Om uw vergadering optimaal te laten verlopen voorzien wij audiovisueel materiaal zoals een beamer, scherm, flipcharts, … Bovendien is er ook airco en draadloos internet inbegrepen.

 

Een drukke agenda voor de boeg? Indien gewenst kunt u overnachten in het Keizershof Hotel****. Dit wordt volledig door ons geregeld. Zin in een onvergetelijke teambuilding? Aalst Meeting Center stippelt voor u een volledig programma uit. Kies voor Aalst Meeting Center als partner voor uw toekomstige vergaderingen, seminaries en andere evenementen en het wordt gegarandeerd een succesverhaal!

 

Contacteer Aalst Meeting Center

 

Geïnteresseerd in een van onze vergaderzalen? Wetteren is uw basis? Of Dendermonde, Brussel of Gent? Vraag vrijblijvend uw offerte aan via onze website. Wenst u graag extra informatie? Contacteer ons via telefoon of e-mail en wij antwoorden zo vlug mogelijk op uw vraag.