Vergaderzalen Gent

Op zoek naar een vergaderzaal en actief in regio Gent?

 

Komt er een binnenkort een belangrijk event, seminarie of vergadering aan maar hebt u de juiste locatie nog niet gevonden? Zoek niet langer verder. Aalst Meeting Center is de ideale plek voor het huren van vergaderzalen. Gent is uw vertrouwde regio? Op amper 20 minuten verwijderd van Gent is Aalst Meeting Center vlot bereikbaar via de E40. Alle vergaderarrangementen worden door ons georganiseerd in het Best Western Premier Keizershof Hotel****.

 

Service op maat van uw evenement

 

Bij Aalst Meeting Center kunt u terecht voor al uw vergaderingen en bedrijfsontmoetingen. Op basis van uw wensen en richtlijnen creëren wij een complete service aan erg competitieve all-in prijzen. Onze vergaderzalen worden op maat ingericht zodat deze passen bij de uitstraling van uw bedrijf. Daarnaast zorgen wij voor een culinair hoogstaande catering en receptie die in samenwerking met onze Head Chef tot in de puntjes worden uitgewerkt. Alle modern audiovisueel materiaal zoals beamer, scherm, flipcharts, … staat bovendien volledig te uwer beschikking.

 

Het volledige Aalst Meeting Center team staat te allen tijde paraat om te luisteren naar uw wensen en noden zodat uw vergadering of evenement meer dan geslaagd wordt. Loopt uw evenement meer dan een dag? Geen probleem. De overnachting wordt door ons geregeld in het luxueus Best Western Premier Keizershof Hotel****. Komt er binnenkort een teambuilding aan? Ook dat nemen wij graag voor onze rekening. Voor een op en top ervaring moet u bij Aalst Meeting Center zijn.

 

Contacteer Aalst Meeting Center

 

Interesse? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan voor een van onze meetingzalen. Of wenst u gewoon meer info over de verhuur van onze vergaderzalen? Gent is uw regio? Of Dendermonde, Brussel of WetterenContacteer ons gerust telefonisch of via e-mail en wij helpen u graag verder.