Vergaderzalen Dendermonde

Actief in regio Dendermonde en de ideale vergaderzaal nodig?

 

Nog geen locatie gevonden voor uw vergadering, seminarie of ander belangrijk evenement? Aalst Meeting Center is de ideale oplossing. Wij leveren een complete service waarbij optimaal gebruikgemaakt kan worden van onze vergaderzalen. Dendermonde is uw omgeving? Vlot te bereiken via de E40 en op amper 20 minuten verwijderd van Dendermonde is Aalst Meeting Center de ideale locatie voor uw evenement.

 

Vergaderen mét pluspunten

 

Aalst Meeting Center is dé plek om uw vergaderingen of andere evenementen om te toveren tot een echt succesverhaal te maken. Ons team zet alles op alles om te zorgen voor een perfect gestroomlijnde dienstverlening. Wij zorgen voor een aangepaste inrichting en opstelling van onze zalen zodanig dat deze stroken met het karakter van uw bedrijf. Ook op culinair vlak komt u bij ons niets tekort. Zo voorzien wij een volledig op maat uitgewerkte receptie en catering. Naast het gebruik van onze vergaderzalen kunt u ook beroep doen op allerlei up-to-date technisch materiaal waaronder beamers, schermen, flipcharts, …

 

Uw wensen en noden worden vooropgesteld zodat u kunt genieten van een geslaagde vergadering of evenement. Bij meerdaagse evenementen regelen wij uw overnachting in het Best Western Premier Keizershof Hotel****. Staat er een teambuilding op de planning? Ook daarop zijn we bij Aalst Meeting Center voorzien.

 

Contacteer Aalst Meeting Center

 

Is uw oog gevallen op een van onze vergaderzalen? Dendermonde is waar uw bedrijf gevestigd is? Of Gent, Wetteren of Brussel? Vraag dan gerust een offerte aan via de website en wij voorzien u zo vlug mogelijk van een antwoord. Meer info? Neem dan contact met ons op via telefoon of via e-mail.