Wat is de ideale vergaderlocatie voor jouw bedrijf?

vergaderzalen en overnachten in Aalst Meeting Center

Wat is de ideale vergaderlocatie voor jouw bedrijf?

Een ideale vergaderlocatie vinden is niet altijd evident. De locatie en omgeving kunnen ervoor zorgen dat jouw deal kan gesloten worden of net niet. Uiteraard wil je iedereen die participeert aan jouw vergadering plezieren, maar ook de inhoud van jouw vergadering heeft invloed op de locatie die je zal kiezen. Kies je voor iets in de buurt? Zorg je ervoor dat je gasten kunnen overnachten? Aalst Meeting Center is dé locatie die alles in huis heeft om aan jouw verwachtingen te kunnen voldoen, maar wat maakt het nu zo’n een goede locatie?

De locatie

Wanneer je op zoek bent naar een locatie voor een vergadering, is het belangrijk dat ze voor iedereen uit jouw vergaderteam goed bereikbaar is. Centrum Brussel of Antwerpen kan heel druk zijn en monsterfiles zijn er geen uitzondering, maar we moeten het natuurlijk ook niet gaan zoeken in een boerendorpje. Iets tussen beide is ideaal.

Het is ook belangrijk dat de locatie jou inspireert. Zijn er dingen te bezichtigen in de buurt, is het een unieke locatie? Welke sfeer heeft de locatie?

De voorzieningen

Het is belangrijk wanneer je een vergaderlocatie boekt dat je rekening houdt met de voorzieningen. Kunnen jouw teamleden en klanten parkeren in de buurt? Is er mogelijkheid om samen te lunchen of te dineren of gewoon een koffie te drinken? Zijn er Wi-Fi en audiovisuele middelen om jouw vergadering perfect te laten verlopen? Zijn er comfortabele stoelen? Is er de mogelijkheid om te overnachten? Aalst Meeting Center beschikt over heel wat voorzieningen waar je niet altijd aan denkt, maar die wel heel belangrijk zijn voor het gemak van je gasten.

Het heeft ook geen zin om een locatie te boeken met een capaciteit voor 50 personen als je slechts met 10 personen bent. Zoek daarom een locatie met verschillende zalen, van verschillende groottes of zalen die kunnen afgezet worden en verkleind of vergroot.

De service

Duurt het lang eer je een respons krijgt van de gekozen locatie? Dit is al geen goede indruk. Service staat op de eerste plaats en de klant moet zo snel mogelijk geholpen worden. Gebeurt dat niet, dan zullen ook je gasten dit voelen. Een goede service zorgt ervoor dat ze goed gehumeurd blijven en zal invloed hebben op de resultaten van jouw vergaderdoel.

Ben je op zoek naar jouw ideale vergaderlocatie en wil je in Aalst overnachten met jouw team? Aarzel dan niet om ons te contacteren of vrijblijvend een offerte aan te vragen!