Seminaries Aalst

Op zoek naar een locatie voor uw bedrijfsmeeting regio Aalst?

 

Bent u op zoek naar de ideale locatie en partner voor uw off-site meeting, vergaderingen of seminaries? Aalst is waar uw bedrijf gevestigd is? Bij Aalst Meeting Center organiseren we graag alles van a tot z. Op die manier hoeft u zich nergens zorgen over te maken. Onze centrale locatie maakt onze vergaderarrangementen voor iedereen vlot bereikbaar.

 

Vergaderen in luxe

 

In de bruisende stad die Aalst is, is Aalst Meeting Center een van de meest luxueuze vergaderarrangementen. Vanuit het hartje van de stad zetten we stevig in om Aalst op de kaart te zetten als ideale locatie voor uw off-site meeting. Wij bieden zowel halve dag, dag of meerdaagse vergaderarrangementen aan, waarbij overnachting in ons luxueuze Best Western Premier Keizershof Hotel**** mogelijk is. De kamers en suites zijn volledig vernieuwd, zodat u in alle rust kunt genieten na een drukke dag.

 

Aalst Meeting Center heeft aandacht voor al uw noden en wensen zodat uw seminarie, vergadering, incentive, productvoorstelling of bedrijfsevenement gegarandeerd een succes wordt. Bovendien staat ons technisch en praktisch materiaal zoals scherm, beamer, flipcharts, … volledig te uwer beschikking. Wenst u een specifieke zaalopstelling? Ook daar zorgen wij voor. Op basis van uw wensen verzorgen wij de zaalopstelling en –aankleding tot in de puntjes. Ontdek ons grondplan en vergelijk de verschillende zalen.

 

Contacteer Aalst Meeting Center

 

Wilt u beroep doen op Aalst Meeting Center voor uw vergaderingen of seminaries? Aalst is de thuishaven van uw bedrijf of de ideale locatie om met uw partners samen te komen uit verschillende uithoeken van het land, tussen Gent en Brussel? Bekijk onze diverse vergaderzalen en vraag vrijblijvend uw offerte aan. Wij behandelen uw aanvraag zo vlug mogelijk.

 

P.S.: De boog kan niet altijd gespannen staan. Ook teambuildings nemen wij bij Aalst Meeting Center voor onze rekening. Wij stippelen een volledig programma uit voor u en uw collega’s, aansluitend bij het karakter van uw bedrijf. Aalst Meeting Center fungeert als de ideale partner voor uw off-site meeting, vergadering of seminarie. Een persoonlijke service en een gestroomlijnde organisatie staan bij ons centraal. Niet alleen qua locatie maar ook qua organisatie wordt het een geslaagde ervaring. Bovendien werken wij ieder voorstel uit op maat.