Archief

Zaal Annex

Wilt u een activiteit organiseren als vereniging, privépersoon, stadsdienst of onderneming en bent u op zoek naar een zaal? Onze Annex is een volwaardige polyvalente zaal voorzien van moderne infrastructuur en gesofisticeerde audiovisuele apparaten (beamer en een groot smart tv-scherm met Chromecast). Deze zaal biedt plaats aan groepen tot 80 deelnemers.

 

Keizersplein 24, 9300 Aalst

+32 (0) 53 77 44 11

Vraag offerte op maat aan

Deze zaal huren? Vraag vrijblijvend uw offerte aan.

Een ontmoetingsruimte, een vergaderzaal, een kantoorruimte: Annex is het allemaal. Zoekt u een ruimte voor een eenmalige bijeenkomst of voor wekelijkse, maandelijkse of halfjaarlijkse activiteiten? Annex is de ideale plaats in het hartje van Aalst om samen te komen, te vergaderen, gezellig bij te praten of een eenmalige of recurrente activiteit te organiseren.
 
Hapje en drankje
 
Uw gasten op tijd en stond voorzien van een hapje en een drankje? Huurt u deze zaal, dan beschikt u over een ruime toog en een koelkast waar de catering gebruik van kan maken. Bovendien voorzien we graag – op aanvraag – belegde broodjes, een verrassingsbrood met minisandwiches, een tapasplank, … Voeg het toe bij uw aanvraag en we bezorgen u graag een offerte op maat.

Aalst Meeting Center is centraal gelegen, op amper 20 minuten verwijderd van Gent en Brussel, en is bovendien vlot bereikbaar via de E40. Daarnaast zijn er voldoende parkeermogelijkheden voorzien.

Heeft uw vereniging nood aan een tijdelijke of vaste ruimte voor allerlei activiteiten?
 
Uw vereniging krijgt bij ons een speciale formule, volledig op maat van uw activiteit. Afhankelijk van de frequentie van de activiteiten die uw vereniging organiseert, bieden we een offerte-op-maat. We nemen dan ook graag de tijd om vooraf alles tot in detail met u te bespreken.

Vraag een offerte aan voor deze ruimte

Vul het formulier in of neem telefonisch contact op: +32 (0)53 77 44 11

  Naam / bedrijfsnaam

  E-mailadres

  Telefoonnummer

  Geplande datum

  Ik heb nog geen datum

  Opmerking

  Deze website wordt beschermd door reCAPTCHA. Het Privacybeleid en de Servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.