Cateringformules

MAANDMENU

We zorgen elke maand voor 2 basismenu’s die gemengd gebracht kunnen worden naar uw wensen. Om de keuken te respecteren en de prijs van de gerechten evenwichtig te houden vragen we om bij keuzemenu’s rekening te houden met minstens 8 personen per gerecht.

BROODJESLUNCH

Vanaf 10 personen brengen we onze broodjeslunch in buffetvorm om zelf uw broodje samen te stellen. We brengen 3 soorten vers afgebakken broodjes in een variatie van wit, rogge tot spelt en meergranen. 3 soorten beleg, gesneden groenten, sla en tomaat. We voorzien ook aparte sauzen en tapenades. Elke broodjeslunch bevat een vers gemaakte seizoenssoep en een individueel dessert met vers gesneden fruit.

LUNCH & DINNER

Onze business lunchformule bestaat uit een twee- of driegangenmenu dat we dagelijks bepalen op basis van het marktaanbod en seizoen. We werken enkel op basis van verse aanvoer. We houden bij het samenstellen van de gerechten altijd rekening met licht verteerbare producten.    

VOORBEELDMENU

Kabeljauwfilet met korst van tomaat.
Dooiertje van groene erwt en couscous van pompoen.
Rode biet krokant.
Kalfshaas gegaard op lage temperatuur en kort gegrild.
Nazomer groenten, bloemkoolzalf en dauphine aardappel.
Bordelaise saus.

Formules op maat

Elke gelegenheid kan worden gebracht met bijhorende receptie formule of walking dinner concept. Omdat we een groot aanbod aan hapjes creaties kunnen brengen in diverse situaties en seizoensmomenten is een formule op maat het meest aangewezen.